Ugens polls, uge 2

Mississippi State ud af AP

Fra 3. november får vi the College Football Playoff Selection Committee Rankings. Indtil da er den primære poll AP’en, og Coaches’ er som altid sekundær. Hver uge kigger vi på de aktuelle polls, når de kommer.

Ouch! Det gør ondt at dumme sig som Auburn. De røg otte pladser ned i begge polls, og det kan vel diskuteres, om det er langt nok ovenpå sådan en forestilling.

AP Poll 15-2

Coaches Poll 15-2

BYU belønnes med en rangering baseret på deres indtil videre ugentlige Hail Mary-sejre. Sådan har de nu slået Nebraska og Boise State. Arkansas ryger ud efter deres fadæse af en kamp mod Toledo. Og Tennessee ryger underligt nok ud, selvom de i grove træk spillede lige op mod et top 20-hold (Oklahoma). Imens forbliver Auburn et top 20-hold, selvom de var heldige at vinde, imens de blev slået af et FCS-hold.

En lille note er næste fortjent for Michigan State. To af de 61 stemmeafgivere i AP Poll’en har flyttet deres førstepladsstemme fra Ohio State til Michigan State. Ohio State er dermed ikke længere en enstemmig nummer et.

SEC havde sidste uge ti hold i AP’s top 25. Alle syv SEC West-hold var repræsenteret. Det er ikke tilfældet længere. SEC er dog stadig den bedst repræsenterede konference, og SEC West er stadig den bedst repræsenterede division – stadig med flere hold end all andre konferencer med undtagelse af Pac-12, der har fem af 12 hold med. SEC West har 5 af 7. SEC West-holdet Mississippi State røg i øvrigt ud, fordi de tabte til SEC West-holdet LSU.

Polls statistik 15-2

Læs også opsummeringen af ugens kampe.

Billede: Sådan ser man ud, når man sparker sit hold ud af de to polls. Screenshot fra ESPN’s highlight-video.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *