Ugens polls, uge 7

Memphis

Ohio State spillede overbevisende og viste lidt mere af, hvad de kan. Så de bliver på første pladsen. Mere interessant er det, at der nu er hele tre AAC-hold med i top 25.

Der er to slags FBS-konferencer. Power Five, og Group of Five. De fleste polls udgøres primært af P5-hold, men nu er der sørme hele fire G5-hold med. Toledo kan formentlig slippe uskadt gennem Mid-American Conference. Memphis, derimod, møder både Houston og Temple. Houston og Temple møder dog ikke hinanden, så de kan i princippet begge gå ubesejret, omend det er tvivltsomt, Temple slår Notre Dame om to uger. Uanset hvad, er det spændende med lidt nye ansigter.

Af de andre ubesejrede hold kommer enten Ohio State eller Michigan State til at tabe, når de møder hinanden den 21. november. Det samme gør sig gældende for Clemson og Florida State, der mødes den 7. november. Oklahoma State møder TCU den 7. november og Baylor den 21. Baylor og TCU møder hinanden den 28. november. Der er altså kun et af de tre hold,d er kan ende ubesejret. Iowa kan ende ubesejret, men bliver næppe belønnet med en playoff-plads grundet deres svage schedule. SEC og Pac-12 har kun et ubesejret hold hver.

Ubesejrede hold:
AAC: Temple, Houston, Memphis – ender med højst to
ACC: Clemson, Florida State – ender med højst et
Big Ten: Ohio State, Michigan State, Iowa – ender med højst to
Big 12: Baylor, TCU, Oklahoma State – ender med højst et
MAC: Toledo
Pac-12: Utah
SEC: LSU

Det er ikke sandsynligt, at G5-hold kommer i CFP, og det samme gælder Iowa.

AP Poll 15-7

Coaches Poll 15-7

Polls statistik 15-7

 

Billede: Bizjournals.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *