Ugens polls, uge 8

LOS ANGELES, CA - OCTOBER 24:  Justin Davis #22 of the USC Trojans celebrates a touchdown against the Utah Utes to take a 7-0 lead during the first quarter at Los Angeles Memorial Coliseum on October 24, 2015 in Los Angeles, California.  (Photo by Harry How/Getty Images)

Fra 3. november får vi the College Football Playoff Selection Committee Rankings. Indtil da er den primære poll AP’en, og Coaches’ er som altid sekundær. Hver uge kigger vi på de aktuelle polls, når de kommer.

Ikke siden 21. september har flere troet på Ohio State som nummer et. En fuldstændig jævning af Rutgers har vundet folk tilbage. Og så har vi ellers syv, der har Baylor som nummer et, fem der har LSU, tre har TCU og en enkelt har Alabama.

Der røg to hidtil ubesejrede hold i uge otte; #9 Florida State faldt 22-16 til urangerede Georgia Tech, og #3 Utah faldt 42-24 til urangerede USC. Dermed er der nu disse tilbage.

Ubesejrede hold:
AAC: Temple, Houston, Memphis – ender med højst to
ACC: Clemson
Big Ten: Ohio State, Michigan State, Iowa – ender med højst to
Big 12: Baylor, TCU, Oklahoma State – ender med højst et
MAC: Toledo
Pac-12: Ingen
SEC: LSU

Det er altså i alt fem Power Five-hold, der kan nå ubesejrede i playoff: Clemson, LSU, Iowa, vinderen af OSU-Michigan State og Big-12-vinderen.

Klik på billederne for at se dem i en større størrelse.

AP Poll 15-8

Coaches Poll 15-8

Polls statistik 15-8

Billede: LosAngeles.CBSLocal.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *