Recap: Uge 9

Miami at Duke

Nu er optakten slut, om man så må sige. Det er i november, det gælder. Uge 9 var lidt en tynd omgang, men den bød dog på store overskrifter:

Miamis vilde afslutning
Man mangler ord.

Særligt efter, man har nærset den, og man ser, at en spiller formentlig var nede, før han kastede, samt at der er en række holdings på spillet. Faktisk har Dukes head coach sagt, han mente dommerne burde stå ved deres fejl og dermed kalde spillet tilbage og dermed give Duke sejren. det kan man dog ikke. Dommerne har vedkendt sig fejlene, og ACC har suspenderet dommerne, men resultatet står. Miami vandt på the Miami Miracle – som oftest med mirakler er det mindre spektakulært, når man ser ordentligt efter.

Iowas State slog Texas
Charlie StrongTexas‘ head coach Charlie Strong er ikke for populær for øjeblikket. Han oplevede et boost, da Texas slog ærkerivalerne Oklahoma, men et nederlag til Iowa State er.ikke.acceptabelt. Særligt et 24-0 shutout.
Her er et par sjove stats: Det er første gang, Texas har været scoringsløs mod en unranked modstander siden 1961, da John F. Kennedy var præsident. Det er første gang, Iowa State holder Texas scoringsløse. Texas er nu 11-2 mod Iowa State, og plejer at vinde 36,6-21,1.
Charlie Strong er kun i sit andet år, men husk på, at hans forgænger, Mack Brown, siges at have mistet grebet efter nederlaget til Alabama i BCS-mesterskabskampen for 2009-sæsonen. Siden da gik han 5-7, 8-5, 9-4 og 8-5, før han mere eller mindre frivilligt sagde op. Strong er 6-7 i 2014 og indtil videre 3-5 i år. Stolen bliver varmere.

Florida slog Georgia
Floridas head coach, Jim McElwain, er på sit første år, og han har med 27-3-sejren over rivalerne Georgia så godt som sikret sit hold en plads i the SEC Championship Game som representation for East-divisionen. Det er første gang siden 2009, Florida er på vej til Atlanta. Dengang hed træneren Urban Meyer.
Mark Richt er derimod mere presset. Han er i sit 15. år hos Georgia. Han vandt sidst en SEC-titel i 2005. Han vandt SEC East i ’11 og ’12, men tabte til henholdsvis LSU og Alabama i Atlanta. Georgia-legenden Vince Dooley var 17 år om at vinde et national mesterskab, så der er da håb forude, men Dooley skulle ikke døje med internettet og alle dets selvudnævnte og højtråbende eksperter. Alt andet lige må sædet være blevet varmere under ham.

Frank Beamer stopper

Den aktive head coach med flest sejre, Virginia Techs Frank Beamer, har sagt op efter 29 år med VT. Han har 276 sejre bag sig, hvilket placerer ham foran folk som Tom Osborne, Woody Hayes og Bo Schembechler. VT var nærmest et ikke-hold før Beamer. Med Beamer vandt de Big East i tre af de 13 år, de var med. I de 12 år, han har trænet VT i ACC, har de vundet deres division seks gange og konferencen fire gange. Mellem 2004 og 2011 vandt de ti eller 11 kampe hvert år. Og så er kronen på værket kampen om det nationale mesterskab i 1999, hvor VT tabte til Bobby Bowdens Florida State.

Billeder: ABC11.com, Houston.Culturemap.com, HamptonRoads.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *