Ugens polls, uge 12

CFP Trophy

Der er sket lidt i ugens College Football Playoff Rankings (CFPR). Ohio State har lang vej tilbage til top 4 og er nu ikke længere i førerhuset. De er afhængige af, andre taber. De andre er Michigan State. Florida rykker ned grundet deres close call med Florida Atlantic. Set samme sker for Notre Dame, der var under pres mod Boston College. De har kun en enkelt kamp tilbage, så Stanford skal domineres, hvis de overhovedet skal have en chance.
Oklahoma State tabte for første gang i år. Dermed rykker Baylor, der slog dem, op. Men lederen af Big 12 er ikke desto mindre Oklahoma. De gik ind i november rangeret som det fjerdebedste Big 12-hold. Med en sejr over Oklahoma State i det årlige rivalopgør, Bedlam, er de i en god position til at ende i top 4, selvom SEC, Pac-12, Big Ten og ACC alle har en ekstra kamp i form af en konferencemesterskabskamp. Imponerer man i den med hele sendefladen for sig selv mod en god modstander, kan man måske overhale Oklahoma. Sidste år blev Big 12-vinderen holdt ude grundet den manglende konferencemesterskabskamp, men i år har Pac-12 ædt sig selv, så måske, det bliver dem, der bliver holdt ude i år. Der er jo i hvert fald kun fire pladser til fem Power Five-konferencer.

Se i øvrigt lige en liste af forrygende konferencemesterskabskampe, vi har i vente, hvis alt går, som det umiddelbart ser ud til:
ACC: #1 Clemson vs. #14 North Carolina
Big Ten: #4 Iowa vs. #5 Michigan State
Pac-12: #9 Stanford vs. #22 UCLA
SEC: #2 Alabama vs. #12 Florida

Klik på billederne for at se dem i større størrelse.

CFPR 15-12

AP Poll 15-12

Coaches Poll 15-12

Billede: SouthboundAndDown.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *