John Heisman

John Heisman2

John Heisman (1869-1936), træner og spiller i football, basketball og baseball.John Heisman
Nogle synes, det er dårlig stil at ”run up the score.” Er du ikke blandt dem, vil du elske John Heisman. Han var træner for Georgia Tech, da de slog Cumberland 222-0 i 1916, den resultatmæssigt mest ulige kamp i college football nogensinde. Oppe 126-0 ved pausen sagde Heisman efter sigende til sine spillere: ” You’re doing all right, team, we’re ahead. But you just can’t tell what those Cumberland players have up their sleeves. They may spring a surprise. Be alert, men! Hit ‘em clean, but hit ‘em hard!”

Heismans 1917 Georgia Tech-hold var nationale mestre.

Mest kendt er han dog for at lægge navn til Heisman-trofæet, som fik navn efter ham, da han døde i 1936.

Se også: National champions, Heisman-trofæet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *