Opdatering

Alabama 2015 MNC

Siden her har ligget øde hen i et stykke tid. Det skyldes simpelthen, at sporten også gør det.

Siden sidst er der sket to store ting:
1. Alabama vandt deres 16. nationale mesterskab, det fjerde på syv sæsoner. Tillykke til dem! Kampen kan findes på YouTube, og det er en forrygende kamp, hvor Clemson ganske vist var de fortjente tabere, men de gav den alt, hvad de havde.

2. De forskellige hold har fået spillere fra high school til at skrive under. Det skete på “National Signing Day“. Man rangerer, hvem der får den bedste “recruiting class” baseret på, hvor gode spillerne formodes at være. Også her vandt Alabama ifølge den typiske go-to-kilde på området, Rivals.com. 247Sports er enige.

Recruiting2016 - Rivals

Recruiting2016 - 247

Det betyder, at de fleste er enige om, at Alabama er back in the mix i 2016. Alabama mister ganske vist en række spillere, inklusive Heisman-vinderen Derrick Henry, men Alabama rekrutterer bedre end nogen andre, så derfor har de masser af spillere klar til at tage over, hvor de dimmiterende spillere slipper. Clemson er et andet hold, der forventes at være oppe i toppen. Det skyldes ikke mindst, at deres superstjerne, quarterback Deshaun Watson, er tilbage. Her er en række alt for tidlige top 10 jf. forskellige sites:

Preseason rankings

Lister og begrundelser: SI.com, SBNation, Yahoo!, Bleacher Report, CBS Sports, ESPN, Fox Sports, Bovada, Sporting News, USA Today

Læs også fra The Read Option: Alabama, Clemson, LSU, Michigan, Michigan State, Notre Dame, Ohio State, Oklahoma, National Signing Day, College Football Playoff, AP Poll, Coaches’ Poll

Billede: AOL.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *