Om siden

Siden her er rettet mod den danske college football-fan, men også i høj grad den danske NFL-fan. Tanken er, at alle skal kunne læse med her. Intet college-begreb bliver nævnt uden et link til en forklaring af det.

Dette er den eneste side, du behøver besøge om college. Den er oplagt for the casual fan, der ikke bare lige kan tjekke et amerikansk site, fordi så meget kontekst står uforklaret hen, så meget kontekst går tabt. Det er årsagen til, mange danske football-fans ikke orker college; der er simpelthen for meget at sætte sig ind i, og forklaringer forudsætter oftest en vis basisviden, som man ikke nødvendigvis har som dansk football-fan.

Siden her bringer optaktshistorier, overskrifter fra den forgangne weekend, og så kommer der også en masse historiske artikler.

Om Mads Jensen
Jeg forstår, hvorfor man ikke lige orker at følge med i college. Der er en million hold og næsten ligeså mange konferencer.Profilfoto Hvordan får man et overblik? Det er svært, og jeg fik det heller ikke, før jeg tilbragte et halvt år i USA.

I 2009 var jeg NFL-fan. Jeg var i gang med min kandidatuddannelse i amerikanske studier og skulle arrangere et semester i udlandet. Jeg var og er meget interesseret i sydstaterne, så jeg kiggede på offentlige, amerikanske universiteter i sydstaterne, der tilbyder amerikanske studier på kandidatniveau. Der var meget få, og jeg forelskede mig i University of Alabama. Da jeg blev optaget, tænkte jeg, at de nok ikke var så vilde med football, når nu de ikke har et professionelt hold i staten, men for en god ordens skyld prøvede jeg at sætte mig ind i skolens hold, som det viste sig, de havde. De så gode ud, men jeg vidste ikke helt, hvad det betød.

I 2009 gik Alabama 14-0, og jeg var til seks hjemmekampe på det dengang 92.000 sæder store stadion og to udebanekampe. Jeg er med andre ord Alabamafan. Jeg prøver at være balanceret i min tilgang her på siden, men det er bedst, hvis du som læser bare lige ved det.

Jeg har i kraft af min uddannelse og personlige interesse stor viden om USA. Derudover er college football min hobby, og så er jeg som tidligere kommunikationsmedarbejder og skribent for en række sider – herunder Gul Klud og Tipsbladet – velskrivende, så teksten gerne skulle være forholdvis letlæselig.

Har du spørgsmål eller kommentarer, hører jeg meget gerne fra dig på Twitter, Facebook eller mads [at] thereadoption.dk.

(Jeg har også en personlig hjemmeside her)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *